Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
A pan-European ring trial to validate an International Standard for detection of Vibrio cholerae , Vibrio parahaemolyticus and Vibrio vulnificus in seafoods ArchiMer
Hartnell, R. E.; Stockley, L.; Keay, W.; Rosec, J. -p.; Hervio-heath, Dominique; Van Den Berg, H.; Leoni, F.; Ottaviani, D.; Henigman, U.; Denayer, S.; Serbruyns, B.; Georgsson, F.; Krumova-valcheva, G.; Gyurova, E.; Blanco, C.; Copin, S.; Strauch, E.; Wieczorek, K.; Lopatek, M.; Britova, A.; Hardouin, G.; Lombard, B.; Veld, P. In'T; Leclercq, A.; Baker-austin, C..
Globally, vibrios represent an important and well-established group of bacterial foodborne pathogens. The European Commission (EC) mandated the Comite de European Normalisation (CEN) to undertake work to provide validation data for 15 methods in microbiology to support EC legislation. As part of this mandated work programme, merging of ISO/TS 21872–1:2007, which specifies a horizontal method for the detection of V. parahaemolyticus and V. cholerae, and ISO/TS 21872–2:2007, a similar horizontal method for the detection of potentially pathogenic vibrios other than V. cholerae and V. parahaemolyticus) was proposed. Both parts of ISO/TS 21872 utilized classical culture-based isolation techniques coupled with biochemical confirmation steps. The work also...
Tipo: Text Palavras-chave: Vibrios; Seafood; Prawns; Oysters; Biochemical methods; Real-time PCR; Conventional PCR.
Ano: 2019 URL: https://archimer.ifremer.fr/doc/00425/53680/54525.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional